Espressodag in Laren


Zaterdag 16 oktober 2010 hebben wij onze eerste espressodag georganiseerd in Laren bij Spoelder.
De espressodag is goed ontvangen. Wij hebben die dag onze twee melanges laten proeven. Het winkelend publiek kon in de ochtend de melange Oro van Caffè Montelone proeven en in de middag de Moka Crema van Bell Caffè.

Het winkelend publiek was enthousiast en sommige kwamen zelfs speciaal naar de winkel door de mailing. Het was leuk om te zien dat er mensen zijn die er voor open staan om kennis te maken met typisch Italiaanse espresso en gaan voor kwaliteit en zelfs bereid zijn over te stappen van een Nespresso apparaat naar een typische espressomachine.

Zo’n traditionele machine is natuurlijk een eyecatcher in uw keuken en u zet er ook nog eens een perfecte espresso mee. Hoewel de aanschaf van een espressomachine over het algemeen duurder is dan een Nespresso apparaat zijn de Nespresso cups in verhouding duurder dan het kopen van espressobonen. Het zetten van een espressokopje van Nespresso kost u ongeveer 35 cent. Onze koffie kost u ongeveer 15 cent per kopje, dat is meer dan de helft per kopje. Daarnaast heeft u bij espressobonen een veel groter aanbod aan koffiesoorten dan Nespresso cups. Dit komt omdat op dit moment nog geen ander bedrijf cups mag leveren voor een Nespresso apparaat.

Wij hopen op korte termijn weer espressodagen aan te kondigen. Dus hou onze site goed in de gaten!

Caffè Mio
Oktober 2010

Update:
Onze koffie is helaas niet meer verkrijgbaar bij Spoelder in Laren.
U kunt terecht bij Kookwinkel Met4 in Huizen of bestel op onze site.

Caffè Mio op locatie Espressobeurs in Triëst
Caffè Mio op locatie
Espressobeurs in Triëst