Koffie


Marcafè Idillio

Voor deze koffie heeft Marcafé de beste koffiebonen uit Colombia gebruikt, de Colombiaanse Medellin Excelso bonen (100% Arabica). Medellin is de beste kwaliteit koffie die Colombia rijk is. Deze koffie groeit in Cordillera Central tussen 800 en 1.900 meter boven de zeespiegel. De Colombiaanse Medellin-Excelso koffieboon staat bekend om haar rijke en volle smaak met hazelnoot en chocolade tonen. Deze koffieboon wordt dan ook niet voor niets beschouwd als de beste koffie in Colombia! En wij verkopen hem!
100% Arabica (Single Origin espresso). Deze koffie heeft een laag Cafeïne gehalte. Dus zeer geschikt voor liefhebbers van zachte koffie.

€ 21,95 per kg

Marcafè Opera Prima

is het meesterwerk van Marcafè, zacht aan het gehemelte, verfijnd in zijn aroma. Het laat de eigenschappen van de Indiase Arabicabonen onaangeroerd en dat is te danken aan het zorgvuldige roosterproces waar de Italianen bekend om staan. De verhouding van deze koffie bestaat uit 80% Arabica en 20% Robusta koffiebonen.

€ 20,95 per kg

Marcafè Perla Nera Special

Deze melange is voor de echte espresso liefhebber!
De Perla Nera Special is een melange van Colombiaanse en Braziliaanse Arabica koffiebonen. Met zoete aromas en vol en zacht van smaak weet hij de echte espressoliefhebber te betoveren!
Verhouding van deze koffie bestaat uit 70% Arabica en 30% Robusta koffiebonen.

€ 17,95 per kg

Marcafè Diamante

Deze melange is de avontuurlijke van Marcafè, een amberkleurige koffie met een romige, sterke en rijke smaak. Prachtig aromatisch. Perfecte bonen voor levendige en intense smaaktonen.
De verhouding van Arabica en Robusta koffiebonen is 60/40

€ 16,95 per kg

Danesi Oro

Deze topmelange is een blend van Arabica koffiebonen uit Midden- en Zuid-Amerika, welke een heerlijke zachte, zoete, maar toch intense smaak geven. De bonen zijn medium geroosterd en hierdoor is deze Danesi Oro uitstekend te gebruiken voor bijna alle soorten koffie. Danesi Oro heeft een laag cafeïne gehalte en een chocolade-achtige afdronk met een vleugje citroen.

€ 22,95 per kg

 

Prijzen zijn inclusief BTW en exclusief € 4,50 verzendkosten.
Bij aanschaf van 3 kg koffie of meer brengen wij geen verzendkosten in rekening.
Combinaties van verschillende producten is mogelijk.